Havaianas papucsok
Megosztom:

Vásárlási tájékoztató

Online megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az áfát. Minden termékünk gyári csomagolásban, magyar nyelvű címkével ellátva kerül kiszállításra. A papucsokat, zoknikat a megrendelést követõ munkanapon adjuk fel és postai csomagküldés segítségével juttatjuk el Hozzád (előreutalással), amennyiben magyarországi címet adsz meg (külföldre nem áll módunkban csomagot feladni). A szállítási költség 1940 Ft körül mozog a megrendelt termékek méretétõl és tömegétõl függõen. A rendelést e-mailen visszaigazoljuk és pontosítjuk a költségeket. 28.000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás díjtalan! Hitelkártyás fizetésre egyelõre nincs lehetõség.

Az elállás joga

Megrendelésed során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal miszerint az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül a megrendeléstõl indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben a Legatum Kft. köteles az általad kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az áru visszaszolgáltatását követõ tíz napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevõ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Legatum Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerû használatából eredõ kárának megtérítését. Te, mint vásárló már nem vagy jogosult elállási jogodat gyakorolni, ha az eredeti csomagolást felbontottad és a papucson lévõ cimkét eltávolítottad.

Szavatosság

A Legatum Kft. szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Ha mégsem a megfelelõ papucsot rendelted meg (vagy tévesen postáztuk ki), úgy azt bemutatótermünkben (1144 Budapest, Füredi u. 46.) díjmentesen kicseréljük amennyiben a papucson lévõ címkéket el nem távolítottad! A sikeres online vásárlásról azonnal kapsz egy visszaigazolást e-mailben a regisztrációban megadott e-mail címedre. Amennyiben ezt nem kaptad meg, úgy valamilyen technikai hiba lépett fel, ezért kérjük ismételd meg a rendelést, vagy jelezd Ügyfélszolgálatunk felé, melynek címe: legatum@gmail.com

Time: 0.0666 ms | Memory: 2.71MB | Version: 4.0