Havaianas papucsok
Megosztom:

A honlapról

BEVEZETÉS

Amennyiben játszani szeretnél vagy termékeket szeretnél rendelni, a LEGATUM regisztrált felhasználójának kell lenned. Az alábbiakban tájékoztatunk, hogy milyen adatokat kérünk Tőled, hogyan használjuk, javítjuk vagy cseréljük azokat. Röviden ismertetjük adatvédelmi rendszerünk működését és az adatok biztonságos tárolásának módját. Miközben oldalunkat használod hozzájárulsz ahhoz, hogy a LEGATUM gyűjti és használja az információkat. A jelenleg érvényben levő szabályzatban történő esetleges változtatásokat közzétesszük ezen az oldalon. Kérjük olvasd el figyelmesen az alábbi pontokat.

DÖNTÉSI LEHETŐSÉG

Eldöntheted, hogy megadod-e személyes adataidat a LEGATUM-nak vagy sem. Ha úgy döntesz, hogy nem adod meg az általunk kért adatokat, akkor is megtekintheted a LEGATUM honlap legtöbb oldalát, de azok a lehetőségek, ajánlatok és szolgáltatások, amelyekhez szükség van a Te közreműködésedre, nem lesznek elérhetőek a számodra (pl. a játék, vásárlás, stb.) A regisztrációnál vagy a vásárlásnál megadott információk egy része tárolásra kerül az "Adataid"-nál. Regisztrációnál vagy vásárlásnál e-mailt küldünk információid beérkezésének megerősítéseként.

REGISZTRÁLÁS

Mindenkinek, aki regisztrálja magát a LEGATUM-nál meg kell adnia a saját nevét, postai címét, e-mail címét, telefonszámát és lábméretét. Ez után kérjük, hogy válassz magadnak egy érvényes azonosító kódot (felhasználói nevet) és egy jelszót. A LEGATUM ezeket az információkat a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, a rendelés leadásához valamint probléma esetén a Veled való kapcsolatfelvételéhez használja. A LEGATUM vállalja, hogy a Te személyes adataidat nem szolgáltatja ki harmadik félnek.

ISMERTETŐK

A LEGATUM időszakonként ismertető anyagokat küld az oldalain megjelenő kitűnő termékekről vagy a honlap újdonságairól. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Te időd értékes, ezért ésszerű határok közé tudjuk szorítani a Neked küldött e-mailjeink számát. Bejelentkezéskor egyetértésedet adod, hogy élsz ezzel a lehetőséggel. Amennyiben később meggondolnád magadat az "Adataim" menüpont alatt megváltoztathatod a beírt adatokat vagy felveheted velünk a kapcsolatot ( e-mail címünk: legatum@gmail.com ) kérve ismertetőink szüneteltetését.

LINKEK EGYÉB OLDALAKHOZ

A LEGATUM oldala tartalmaz elérési lehetőségeket velünk kapcsolatban álló partnerek oldalainak eléréséhez. Ezek az oldalak további információkkal szolgálnak, vásárlási lehetőséget, további termékeket kínálnak, és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek gazdagítják a Te LEGATUM-mal kapcsolatos élményeidet. Nemcsak ezen a címen keresztül érheted el honlapunkat. Számos, velünk kapcsolatban álló cég oldala működik az interneten a LEGATUM-tól függetlenül. Ezek mindegyike rendelkezik saját adatvédelmi és adatgyűjtési tulajdonságokkal. Azokra az információkra, amelyeket ezeken az internet oldalakon megadsz, az adott oldal adatvédelmi szabályzata érvényes. A LEGATUM nem felel az előbb említett független internet oldalak üzletpolitikájáért, tevékenységéért, tartalmáért vagy azok adatkezeléséért.

GYERMEKEK VÉDELME

A LEGATUM termékeit és szolgáltatásait a felnőtt kereskedelem igényei szerint alakította ki, így ez az oldal nem gyermekek számára készült. éppen ezért nem is szándékozunk személyes adatokat bekérni olyan személytől, aki tudomásunk szerint 16 évnél fiatalabb. A LEGATUM kéri a szülőket arra, hogy szigorúan szabályozzák gyermekük internet felhasználását és tájékoztassák őket a magukról szóló interneten keresztüli információközlés kockázatairól. 16. életévét nem betöltött személy nem közölhet információt ezen az oldalon, kivéve szülői hozzájárulással.

BIZTONSÁG

Az adatvédelmet kiemelkedően fontosnak tartjuk, ezért a LEGATUM honlapjait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig megfeleljünk a növekvő követelményeknek. A LEGATUM a Te személyed védelmében biztonságosan tárolja a begyűjtött információkat. Az Adatvédelmi Biztos Irodája által kiadott Nyilvántartási Szám: 1311-0001. Habár a LEGATUM minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes, 100%-os biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a LEGATUM felelősséget nem vállal!

SZERZŐI JOG

A LEGATUM honlap megjelenése, szövege, tartalma, az elemek kiválasztása és elrendezése, felépítése, grafikai megjelenése, összeállítása, számítógépes fordítása, digitális konverziója és a honlapra vonatkozó egyéb ügyek az alkalmazandó szerzői jogok, védjegyek és egyéb tulajdonjogok (többek között szellemi tulajdonjogok) védelme alatt állnak, MINDEN JOG FENNTARTáSáVAL. Az ilyen elemek bármelyikének a honlapon való elhelyezése nem jelenti az ezekkel az elemekkel kapcsolatban bármilyen tulajdonjogról való lemondást. A honlapon keresztül látható ilyen elemek tulajdonjogait Te nem szerzed meg. Ha a jelen feltételek másképp nem írják elő, a Legatum Kft. (1144 Budapest, Füredi u. 46) kifejezett előzetes írásbeli engedélye nélkül a fenti elemek egyike sem használható fel, másolható le, sokszorosítható, terjeszthető, adható ki újra, tölthető le, módosítható, jeleníthető meg, helyezhető el ill. továbbítható semmilyen formában ill. semmilyen eszközzel, beleértve többek között ezek elektronikus, mechanikus úton, fénymásolással, rögzítéssel vagy egyéb módon történő elvégzését.

KAPCSOLATTARTÁS

Partnereinket arra bátorítjuk, hogy juttassák el hozzánk észrevételeiket - legyenek ezek kedvezőek vagy kedvezőtlenek - jelezve, hogy mely területeken végeztük jól a dolgunkat, illetve ami még fontosabb, hogy hol van szükség további erőfeszítésekre. Minden visszajelzést szívesen látunk az alábbi e-mail címen: legatum@gmail.com

ONLINE MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az áfát. Minden termékünk gyári csomagolásban, magyar nyelvű címkével ellátva kerül kiszállításra. A papucsokat, zoknikat a megrendelést követő munkanapon adjuk fel és a TNT futárszolgálat segítségével juttatjuk el Hozzád (utánvét), amennyiben magyarországi címet adsz meg (külföldre nem áll módunkban csomagot feladni). A futár- és utánvétköltség 1940 Ft körül mozog a megrendelt termékek méretétől és tömegétől függően. A rendelést e-mailen visszaigazoljuk és pontosítjuk a költségeket. 25.000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás díjtalan! Hitelkártyás fizetésre egyelőre nincs lehetőség.

AZ ELÁLLÁS JOGA

Megrendelésed során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal miszerint az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a megrendeléstől indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben a LEGATUM köteles az általad kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő tíz napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A LEGATUM követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Te, mint vásárló, már nem vagy jogosult elállási jogodat gyakorolni, ha az eredeti csomagolást felbontottad és a papucson lévő címkéket eltávolítottad.

SZAVATOSSÁG

A LEGATUM szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Ha mégsem a megfelelő papucsot rendelted meg (vagy tévesen postáztuk ki), úgy azt bemutatótermünkben (1144 Budapest, Füredi u. 46.) díjmentesen kicseréljük amennyiben a papucson lévő címkéket el nem távolítottad! A sikeres online vásárlásról azonnal kapsz egy visszaigazolást e-mailben, a regisztrációban megadott e-mail címedre. Amennyiben ezt nem kaptad meg, úgy valamilyen technikai hiba lépett fel, ezért kérjük, ismételd meg a rendelést, vagy jelezd ügyfélszolgálatunk felé, melynek címe: legatum@gmail.com

Time: 0.0707 ms | Memory: 2.73MB | Version: 4.0