Havaianas papucsok
Megosztom:

Gyakran ismételt kérdések

Honnan tudom, hogy mekkora a lábméretem és milyen méretű papucsot válasszak?

Mérd le a talpadat a nagylábujjad hegyétől a sarkad végéig. Ezt a méretet keresd ki az Mérettáblázatból, melyet megtalálsz a Mérettáblázat menüpont alatt. Ott találod a javaslatunkat arról, hogy melyik Havaianas papucs a leginkább lábadra illő. A gyártásnál a gumi nyúlékonysága miatt adódhatnak egy méreten belül eltérések. Ez maximum 0,5 cm plusz vagy mínusz. A regisztrálásnál ne felejtsd el beírni a méretedet! Az adatmódosításnál kijavíthatod, ha szükséges.

Hogyan lehet beregisztrálni magam?

A Regisztrálás menüpontra kattintani, majd a személyes adatokat beírni. Pillanatokon belül kapsz majd e-mailen egy számokból és betűkből álló jelszót. Javasoljuk, hogy a jelszót másold át 'control C-vel', lépjél be a rendszerbe és csinálj magadnak egy másikat, melyre könnyen vissza tudsz majd emlékezni. Amennyiben személyes adataidat nem adod meg a játék és a vásárlás nem lesz elérhető a számodra. Ettől még a honlapunk többi oldalait azért megnézheted.

Rendelés után mennyi idő, amíg megkapom a papucsot?

2 munkanapon belül átadjuk futárszolgálatónknak a csomagot, tehát - legkésőbb - 4 napon belül kézhez is kaphatod.

Hogyan fizethetek a rendelésnél?

A rendelésnél egyelőre hitelkártyás fizetésre nincs lehetőseg, így csak az áru átvételekor kell a futárnak kifizetni a papucsok értékét és a szállítási díjat.

Kicserélitek a papucsomat, ha rossz méretet rendeltem?

Igen cserélünk. A kézhez vételtől számított 3 napon belül vissza kell hogy küldd a papucsot, melynek természetesen hordatlannak kell lennie!

Miért jó nekem, ha Havaianas papucsot veszek és nem valami más márkájút?

Azért, mert ez a papucs természetes anyagból (kaucsukból) készül, míg mások habszivacsból, műanyagból és más összetevőkből. Ezek az anyagok nem tartják higiénikusan a lábat. A Havaianas vízálló, könnyen tisztítható, nem izzad benne a lábad, ezért nem is csúszik. Mindezekhez még nagy kopásállósággal is rendelkezik.

Vidéki vagyok, de itt is nagy igény lenne a papucsokra. Én viszont nem találkoztam még itteni forgalmazással. Van megoldás?

Igen van, és ha a Havaianas papucsai ennyire felkeltették az érdeklődésed, keress meg minket! E-mail címünket, telefonunkat lásd a Kapcsolat menüpontra kattintva.

Hogyan játszhatok?

Csak ha beregisztrálod magad, akkor tudsz játszani. Személyes adatok bevitele szükséges.

Ha elszakad az új papucsom, kicserélitek?

Igen, a gyártási hibákból eredő problémákat cserével orvosoljuk.

Miről ismerhetjük fel a valódi Havaianast? Hamisítják-e már őket?

Mint minden világmárkát, a Havaianas papucsokat is hamisítják különböző távol-keleti és afrikai államokban. Egy pár ilyen hasonló nevű papuccsal (pár betű eltéréssel) találkoztunk Magyarországon is, melyek miatt a megfelelő jogi lépéseket már megtettük. A silány műanyagból vagy habszivacsból készült hamisítványoknak kevesebb a súlyuk, és -- habár néha rácsempészik a brazil zászlót -- nem merik a Havaianas márkanevet rátenni. Ezen kívül a pántjuk könnyen elszakad, a talpuk gyorsan deformálódik. Keresd mindig a pánton található márkanevet (fényképét lásd az Óvakodj! menüpont alatt a Modellek közt), a papucsra nyomtatott logót és csak eredeti csomagolású Havaianast vegyél hologrammal ellátott címkével. Ha találkozol hamisítványokkal kérjük, írd meg nekünk!

Leírna nekem valaki fonetikusan hogyan kell normálisan kiejteni a neveteket mert már hallottam többfélét?

Ha brazilosan akarod kimondani akkor nem ejted ki a kezdő h betűt és 'á-vá-jă-nász'-t mondasz melyben a középen található 'ă' egy nazális (orr) hang amit pl. a portugál vagy a román nyelvben gyakorian használnak. Ha ez nehéz és magyarosan vagy 'európaiasan' akarod kimondani akkor viszont 'há-vá-já-nász'. Egyszerű, nemde? Egyébként annyit jelent a szó portugálul, hogy Hawaii szigetekről való.

Time: 0.0798 ms | Memory: 2.72MB | Version: 4.0